News Letter
Abonare Newsletter
* Email
Name 
Subscribe
 
Bine aţi venit la Itcmag.ro

Bine ati venit la BestITMag.ro, magazinul online care va pune la dispozitie o gama completa de produse IT, Electronice, Gadgeturi, Echipamente portabile, Telefoane, Produse Refurbished sau Produse Renew. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi si din acest motiv incercam sa va oferim cele mai competitive preturi si servicii. Asteptam cu interes feedback de la clientii nostri pentru ca este cea mai buna cale spre perfectiune. Va rugam sa va inscrieti la noi si sa va abonati la newsletter pentru a fi primul care veti afla cele mai bune oferte.

Returnare Produse

Daca aveti o problema cu un produs care nu a fost rezolvat de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzari, ati putea fi capabil de a returna produsul la noi. Primul pas este de a completa acest formular Returnari.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si va vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Produsele alimentare si bauturile nu sunt returnabile.

Informatii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comanda:


Data Comanda:

Informatii Produs & Motivul Returnari

Informatii Aditionale

Introdu codul in csauta urmatoare:

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Itcmag.ro © 2021