Livrare si plata

In randurile de mai jos aveti raspunsurile la 3 intrebari: Cum comand? Cum platesc? Care sunt taxele de livrare ? 

Cum cumpar?

Pentru comandarea produselor de pe site-ul bestsport-magazin.ro aveti la dispozitie trei modalitati: comanda pe site, comanda telefonica sau comanda prin yahoo messenger. 

Comanda pe site:

  1. Alegeti produsele pe care doriti sa le comandati 
  2. Va logati in contul Dvs. de client. Daca nu aveti cont apasati buton cont nou si completati datele de contact, de livrare si facturare.
  3. Finalizati comanda.

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat de unul din operatorii itcmag.ro pentru a confirma: produsele alese, metoda de plata , datele de contact si livrare.

Comanda telefonica:

Pentru a lansa o comanda telefonic, puteti suna la unul din numerele de telefon de mai jos:

  1. Vodafone: 0722.34.31.37
  2. Orange:    0752.94.51.39

Comanda prin yahoo messenger:

Yahoo! Messenger este un client de mesagerie instantă în timp real dezvoltat de compania americană Yahoo!. Yahoo! Messenger este unul din cele mai populare softuri de chat şi interacţionare socială pe internet, el putând fi descărcat gratuit, iar utilizatorii putând folosi un singur Yahoo! ID pentru toate serviciile companiei.

ID-ul nostru de messenger este : itcmag 

Cum platesc?

Plata produselor comandate pe bestsport-magazin.ro se face fie prin numerar la livrare ( ramburs ) sau prin ordin de plata.

In cazul produselor platite prin ordin de plata , veti primi prin email  o factura proforma care va contine toate detaliile de plata. Livrarea se face dupa confirmarea intrarii banilor in contul Soft Tech Distribution SRL.

Care sunt taxele de livrare ?

Livrarea este gratuita , la orice adresa din Romania(in localitatile agreate de Fan Courier), pentru orice comanda a carui valoare depaseste 500ron cu tva.

 

Pentru comenzile ce nu depasesc suma de 1000de ron cu tva se vor aplica taxele de transport de mai jos:

  1. Pentru comenzile din Bucuresti: 19 ron primul kilogram si cate 1 ron pentru fiecare kilogram suplimentar.
  2. Pentru comenzile din afara orasului Bucuresti : 19ron primul kilogram si cate 1 ron pentru fiecare kilogram suplimentar
  3. Pentru livrari in localitati ce nu sunt agreate de Fan Courier, se va percepe 1leu / km suplimentar.Puteti vizualiza aici harta de acoperire Fan Courier
News Letter
Abonare Newsletter
* Email
Name 
Subscribe
 
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
Itcmag.ro © 2021